Igra čovek i sa uganućem zgloba, Batler vodio Majami do brejka!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.04.2023.
21:36
Izvor: Sportske.net

Mogu li sa osme pozicije do finala?!

AP Photo/John Minchillo
AP Photo/John Minchillo

Povezane vesti

Dosta je prošlo otkako su Niksi poslednji put igrali polufinale konferencije, a danas su u prvoj utakmici kao domaćini poraženi od Majamija, bilo je 101:108!

Oba tima su, mnogi će reći, iznenađujuće u polufinalu, što znači da ćemo imati i iznenađujući tim u finalu konferencije, a sada je Majami bliži tom dostignuću pošto su odmah napravili brejk. 

Pre svega zahvaljujući manjem broju izgubljenih lopti Majami je uspeo da stigne do ove bitne pobede, igrali su i raznovrsnije u napadu, a ponovo je Batler bio taj koji je bio najefikasniji u redovima oba tima. 

Igra kao u najboljim danima, najbolji je kada je to najpotrebnije i mogao bi da bude veliko iznenađenje u celokupnom plej-ofu. 

Ono što valja napomenuti jeste da se Batler u poslednjoj deonici povredio, uganuo je članak, ali se, potpuno neverovatno, vratio da izvede dva slobodna bacanja i pogodio je oba. 

Ne samo to, trčkarao je uzdržano, očigledno je bilo da je povređen i pitanje je u kakvom će biti stanju kad se ohladi, možda je napravljen slab izbor njegovim ostankom u igri iako je ekipa imala i 10 poena viška. 

Branson kod poraženih 25 poena, Baret je dodao 26 uz 9 skokova i 7 asistencija. Kod pobednika Batler 25 poena i 11 skokova, dodao je 4 asistencije. U njegovom izostanku najviše je pomogao Lauri sa 18 poena, Vinsent je dodao 20. 



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke