Igrač Memfisa gurnuo i povredio kamermana kraj aut-linije

Autor: Filip Rodic
nedelja 19.03.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Dilon Bruks je poznat po dugačkom jeziku, provokacijama, ovo je na granici namernog.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Košarkaš Memfisa Dilon Bruks kažnjen je sa 35.000 dolara, jer je na meču sa Majami Hitom nesportskim ponašanjem povredio kamermana pokraj aut-linije.

Bek Grizlisa se tokom meča na gostujuem terenu zaleteo da spasi loptu na putu van terena. Procenivši da neće moći da je dohvati zbog zapisničkog stola, Bruks je naglo usporio i rukama oslonio na sto i na rame kamermana, koji je čučao kraj terena. Prilikom uspravljanja, starter Memfisa je odgurnuo kamermana, koji se uzgred i povredio.

Komentari tog poteza ističu da je Bruks namerno tkao nešto učinio, jer se nije vratio i izvinio kamermanu i da je dovoljno bio stabilan na nogama da dodatno odgurivanje nije bilo potrebno.

Bruks se na konferenciji za medije izvinio za svoj potez.

"Kontaktiraću ga. Nije bilo namerno. Trčao sam u punoj brzini. Nisam mislio da ga povredim ni u jednom trenutku. Nisam takva osoba", izjavio je Bruks.

Član Grizlija je poznat po provokacijama igrača, lajavosti i pokretanju incidenata. Najpoznatiji je ove sezone bio protiv Los Anđeles Lejkersa, kad se sukobio sa NFL legendom Šenonom Šarpom, koji je bio u publici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke