''Igrači Partizana moraju da nauče da pobeđuju!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.03.2021.
23:24
Izvor: Sportske.net

Prilično su zakasnili ove sezone sa tom lekcijom...

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/MO
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/MO

Povezane vesti

Serija poraza ekipe Partizana nastavljena je i večeras utakmicom u Ljubljani protiv Metropolitana (70:75), čime su se crno-beli oprostili od ovosezonskog učešća u Evrokupu.

Ova utakmica ostaće upamćena i kao debi novog trenera Partizana Ace Matovića, koji se po njenom završetku obratio novinarima na konferenciji za medije.

"Utakmica je išla u dobrom smeru, ali smo nakon prednosti od devet razlike prestali da dolazimo do poena. Počeli smo da gubimo lopte, da promašujemo slobodna bacanja i neke otvorene šuteve čime smo dali Metropolitansu priliku da se vrati u meč. To je odlučilo pobednika", rekao je Matović na engleskom, a onda nastavio na srpskom u razgovoru sa domaćim novinarima.

''Zadovoljan sam borbenošću i ponašanjem igrača, pokušavali su sve da ispoštuju što smo se dogovorili. Ali, kao i cele sezone, nikako ne možemo da zatvorimo utakmicu. Čak devet promašenih slobodnih bacanja u drugom poluvremenu, šest zicera... Igrači Partizana moraju da nauče da pobeđuju, moraju da se izbore sa tim. Idemo u salu da treniramo i to je to'', zaključio je Matović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke