Igrači Partizana spremni da navijaju za Fener, Anđušić se nada božijoj pomoći!

Autor: Lazar Nikolić
petak 05.04.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Imaće turski velikan večeras fan zonu u Beogradu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana savladali su Albu u Berlinu sa 94:83 u meču pretposlednjeg kola ligaškog dela Evrolige.

Tako su crno-beli došli do 15. trijumfa u takmičenju i sačuvali šansu da se domognu plej-ofa.

Bek Partizana Danilo Anđušić posebno je pohvalio navijače koji su u velikom broju došli u glavni grad Nemačke kako bi ekipi pružili podršku.

“Želim da pohvalim sve ljude koji su došli u ogromnom broju i učinili koa da igramo na domaćem terenu. Nadam se da se vidimo u Beogradu.

Trudili smo se da ne razmišljamo o tome da nam seozna zavisi od ove utakmice. Ušli smo spremno, znali smo da tokom cele sezone igramo kvalitetniju košarku, ali Alba je ekipa koja nema šta da izgubi, takve utakmice je teško igrati.

Vodili smo 16 razlike, ali oni su se vratili kao da se ništa nije desilo. Bitna je pobeda, svi znamo koliko nam znači”, rekao je Anđušić.

Večeras se u Istanbulu igra možda i najvažnija utakmica kada je u pitanju rasplet u borbi za plasman u doigravanje. Fenerbahče u velikom gradskom derbiju dočekuje Partizanovog konkurenta Efes, a igrači crno-belih nadaju se pobedi Fenera za koji će zdušno navijati.

“Ne možemo da kažemo da ne pratimo druge rezultate, sutra ćemo svi pratiti i gledati tu utakmicu. Znamo da moramo da pobedimo Valesciju, ali ne sumnjam u svoj tim, stručni štab i da ćemo ostvarit i taj rezultat. Nadam se da će nas pogledati košarkaki bogovi za sve one utakmice koje smo izgubili", jasan je Anđušić.

Ipak, konačna odluka će svakako pasti u poslednjem kolu u kojem crno-beli dočekuju Valensiju. Anđušić zna recept za pobedu protiv "slepih miševa".

"Čvrstu odbranu smo igrali protiv Olympiacosa, to nam je diglo samopouzdanje, onda lakše lopta ide u napadu, imaš i za šut samopouzdanje, to je recept i za Valensiju koja igra fizički, na šta trebamo odgovoriti istom merom”, zaključio je bek Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke