Ilić posle pobede i dobre partije: "Rad dolazi na naplatu, moram da budem spreman"

Autor: Sportske Net
četvrtak 15.02.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

U polufinalu rival Sferopulosovom timu biće Čačak 94, tim koji se prvi put u istoriji našao u ovoj fazi KRK.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Ko čeka, dočeka. Tako bar kažu, a tako i bi sinoć u niškom Čairu, na utakmici četvrtfinala između Crvene zvezde i FMP-a, u kojoj je aktuelni branilac trofeja slavio 80:75. Dobio je Dalibor Ilić juče svojih ne pet, nego 17 minuta, koje je iskoristio tako što je bio jedan od ključnih igrača u trijumfu.

"Bili smo u grču tokom skoro čitave utakmice, a tek na kraju su se videli timski duh i želja za pobedom, sve ono na čemu smo radili dosad. Prva utakmica na Kupu je uvek najteža, ne potcenjujući protivnika i bez obzira na protivnika. Najbitnije je da smo pobedili i da smo u polufinalu“, rekao je Dalibor Ilić posle utakmice.

Osvrnuo se i na odnose u timu. 

"Napravili smo dobru autmosferu. Tu smo svi jedni za druge, stranci, da tako kažem, kao da su tu već duže vreme. Nadam se da ćemo to do kraja sezone i pokazati i ostvariti timske ciljeve", dodao je krilni centar crevno-belih. 

Ilić je ubacio osam poena, uz dva skoka, što nije prošlo neopaženo ni kod trenera Sferopulosa.

"Nadam se da rad dolazi na naplatu. Drago mi je da sam u ključnim trenucima možda i prelomio utakmicu trojkama. Nadam se da ću nastaviti da u narednom periodu budem što bolji u pomognem klubu. Moram da budem spreman, naročito na utakmicama na kojima je broj stranaca ograničen“, kaže Ilić

U polufinalu rival Sferopulosovom timu biće Čačak 94, tim koji se prvi put u istoriji našao u ovoj fazi KRK. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke