Ima li Mesina izgovor za katastrofu?

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.10.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Italijan na udaru javnosti.

EPA-EFE/L. Rico
EPA-EFE/L. Rico

Povezane vesti

Košarkaši Armanija iz Milana su sinoć doživeli pravu katastrofu u susretu 4. kola Evrolige protiv Žalgirisa.

U jednom momentu utakmice, Armani je imao 27 poena prednosti na gostovanju u Kaunasu, a u poslednjoj deonici 18. Međutim, ništa od toga im nije bilo dovoljno da ostvare trijumf pošto se ekipa Andree Trinkijerija vratila na impozantan način.

Trener "manekena" Etore Mesina je na udaru italijanske javnosti i navijača. Mnogima je dosta jer Armani sezonama ne pravi pomak pod njegovim vođstvom u Evroligi, a šta on kaže na debakl.

"Iskreno, moramo da se izvinimo zbog ovoga. Moramo da budemo iskreni i da se izvinimo za užasnu igru u poslednjih 15 minuta. Bili smo sprdnja. Oni su verovali u preokret do kraja i zaslužili su. Moramo da se vratimo poslu. Prvih 25 minuta možda možemo smartrati najboljim u godini, posebno ako pogledamo odbranu. U određenom trenutku nešto je puklo i prestali smo da se branimo i kontrolišemo loptu. Kako mentalno ustati posle ovoga? Ne znam kako da odgovorim, moramo ponovo da pogledamo meč da bismo razumeli šta se desilo, pogledati se u ogladalo i shvatiti gde smo grešili", rekao je Mesina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke