Ima li neko dilemu ko je najveće pojačanje Partizana?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.12.2023.
21:27
Izvor: Sportske.net

Mi nemamo...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Veliko je pojačanje Bruno Kaboklo za Partizan, radi one stvari koje su bile prekopotrebne za crno-bele, hvata ofanzivne skokove, gradi koš na sjajan način, veoma je dobar šuter, a i sam Obradović ga je hvalio nekoliko puta do sada, iako je kratko vreme u crno-belom dresu. 

Ipak, ima jedan igrač koji, za naše shvatanje košarke, radi posao koji je neverovatan i taj igrač se ne zove Bruno Kaboklo. 

Zove se Pi-Džej Doužer, jer momak radi sve što treba i mnogo, mnogo više. 

Ne samo da se u potpunosti uklopio u ekipu, nego je danas odigrao celo prvo poluvreme, veliki deo drugog, a da li je neko komentarisao večeras da Partizanu treba plej i da Jaramaz i Avramović nisu igrali, kao i Anđušić koji je odigrao par sekundi?

Sigurni smo da nije. 

Nekadašnji Jokićev saigrač pokazuje da je "pokupio fore" od najboljeg igrača današnjice, dokazuje svoju inteligenciju i - hoće da radi, ide i na skok, pa je već postalo potpuno normalno da Doužer pored svog imena ima i epitet najboljeg skakača Partizana ili jednog od najboljih u tom segmentu. 

Danas je uhvatio sedam lopti, isto kao i Kaboklo i Ledej, dodao i šest asistencija, pa ona četiri promašaja za tri poena niko nije ni primetio. 

Šut se sme promašiti, ono što se ne oprašta jeste manjak koncentracije, a to kod Doužera nećete videti ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke