Ima li Sale Đorđević objašnjenje za Fenerov debakl?

Autor: Darko Mitrović
petak 12.11.2021.
23:49
Izvor: Sportske.net

Težak dan za velikana iz Istanbula.

 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Deveto kolo Evrolige obeležio je veoma ubedljiv trijumf lidera na tabeli, Olimpije iz Milana protiv Fenerbahčea u Istanbulu.

Konačnih 68:43 čak i nije toliko ubedljiv rezultat u poređenju sa 62:29, koliko je bilo na kraju treće četvrtine u korist gostujućeg tima.

Fenerbahčeu je ovo šesti poraz u prvih devet kola, a Đorđevićev tim je praktično slomljen već u prvoj četvrtini koju su gosti iz Milana dobili sa 22:3, pa se posle meča nestrpljivo čekala prva izjava srpskog trenera na klupi Fenerbahčea.
 
''Ne znam šta da kažem posle ovakve utakmice... Samo čestitam Milanu. Zaslužili su. Bili su veoma spremni fizički i agresivno. Odlično su počeli utakmicu. Nismo mogli da postignemo koš u prvoj četvrtini, što je odredilo dalji tok meča, bilo je neverovatnih trojki...

U potpunosti preuzimam takav poraz na sebe. Mogli smo da igramo sasvim drugačije. Imali smo dosta nedostataka. Naprotiv, bilo je bila je neverovatna borba i entuzijazam u ekipi iz Milana. Bili su korak ispred nas. Nekoliko dana kasnije imamo još jedan meč. Tako da moramo da skupimo energiju i za taj meč. Moramo da budemo spremni'', optimistički je zaključio Đorđević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke