Ima nade za Partizan? Otkriveno iz Uniksa, Real nije jedina Hezonjina opcija!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.07.2022.
19:42
Izvor: Sportske.net

Borba i dalje traje.

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, utisak je da bi, kada bi mogli da biraju, navijači Partizana najradije u svom timu videli Marija Hezonju, hrvatskog reprezentativca iz redova ruskog Uniksa.

On je prošle godine stigao u klub iz Kazanja, potpisao ugovor na 1+1 godinu, pa ovog leta ima opciju da promeni sredinu, pogotovo jer ruski klubovi naredne sezone neže moći da učestvuju u evropskim takmičenjima.

Nije tajna da je i Hezonja privržen crno-belim bojama još od tinejdžerskih dana, kada je takođe bilo spekulacija da bi mogao da se preseli u Partizan.

Ali, tada je izabrao Barselonu, koja mu je bila odskočna daska za odlazak u NBA ligu, a po povratku u Evropu otišao je u Uniks.

Poslednjih dana se u medijima najvaljivalo da će se Hezonja vratiti u Španiju, ali u redove Real Madrida, navodno je to ''gotova stvar'', ali predsednik Uniksa Jevgenij Bogačev otkriva da ima i drugih klubova u igri.

''Postoje mnoge glasine oko Marija. Ili ga uzima Real Madrid, pa neko drugi. Ali on nije zvanično napustio Uniks. Imamo pravo da produžimo ugovor za sezonu 2022/23. Pitanje još nije rešeno, ali biće veoma teško zadržati ga bez Evrolige. Najverovatnije će napustiti tim. Razmatramo i druge strance'', istakao je Bogačov, a prenoseruski mediji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke