Interesovanje ogromno, Grobari sigurni, evo kolika je kvota na plasman Partizana na "fajnal for"!

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.03.2023.
10:56
Izvor: Sportske.net

AdmiralBet izašao sa ponudom...

Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan večeras dočekuje Barselonu, nova prilika da se napravi korak, ili možda i overi plasman u top 8. Crno-beli su u odličnoj poziciji, mada imaju težak raspored. Jer osim Barselone, ove nedelje u duplom kolu dočekuju Real, do kraja gostuju Monaku i onda stavljaju zavesu na regularni deo protiv Panatinaikosa u Beogradu.

Jasno je i da apetiti navijača rastu, posle fantastičnih partija ovog proleća. Naravno i sam plasman u top 8 biće uspeh, ali niko ne može da zabrani snove. Ako ode u plej-of, s obzirom na sadašnju situaciju na tabeli, Partizan će teško imati prednost domaćeg terena.

Međutim, čućete ovih dana među navijačima priču da priželjkuju Monako u četvrtfinalu, jasno je i da bi imali ogromnu podršku u Monaku, kao i svugde drugde.

Zahvaljujući interesovanju onih koji se klade, AdmiralBet je izašao sa novom kvotom za Partizanov plasman u top 4, odnosno odlazak u Kaunas na završnicu. Ona je kvota 4.00, jasno da je manja nego kada je bilo mnogo neizvesnije u poteri crno-belih za plej-ofom.

Možete da odigrate pomenutu opkladu OVDE.

O registraciji i bonusu koji uzimate kada postajete deo AdmiralBet porodice više OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak