Internet pamti - Čović letos: "Cilj je da probamo da uđemo u osam najboljih EL"

Autor: Nemanja Janošev
subota 18.03.2023.
09:35
Izvor: Sportske.net

Ipak je drugačije?

Dragana Stjepanovic / STARSPORT
Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Povezane vesti

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas u "Jutarnjem programu" RTS da se ovaj tim nije imao zacrtan cilj da se plasira u Top 8 Evrolige ove sezone.

Sve to došlo je nakon što je ekipa Duška Ivanovića sinoćnim porazom u Barseloni izgubila svaku šansu da se domogne fajnal-ejta. Čović je napomenuo da se klub 'ne pali" na plasman u nastavak Evrolige, ali letos je tvrdio drugačije.

Naime, gostujući u emisiji "Sportal jutro", prvi čovek crveno-belih najavio je da će konkretan cilj za nadolazeću sezonu, što je ova koja se upravo odigrava, biti plasman među osam najboljih klubova Evrope.

"Da ne budemo epizodisti i konkretan cilj je da probamo da uđemo u osam, i više od osam. Tako da svako ko bi vam rekao da mi ne želimo da osvojimo Evroligu bio bi smešan, a svako ko bi vam rekao da ćemo mi sigurno osvojiti Evroligu bi bio još smešniji. Sport je sport, lopta je lopta, okrugla je... Nemam šta da se pravdam. Ja stalno to završavam rečenicom: 'Ljudi, molim vas, ko može bolje, dođite, otvorena su vrata Mi imamo prostorije na Kalemegdanu, u hali Pionir (hali Aleksandar Nikolić), Ljudi, dođite sa idejama, pomozite, odmah da vas stavljamo na funkcije. Ali brzo prođe dva meseca, pa da vidim šta ste uradili' ", bile su tadašnje reči Nebojše Čovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke