Istraživanja popularnog portala se donekle poklapaju sa prethodnim istraživanjima...

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.11.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Istraživanja popularnog portala se donekle poklapaju sa prethodnim istraživanjima...

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Dosta polemike oko toga ko ima najviše novca u Evroligi, ali se čini da je Barselona najviše izdvajala u prethodnom periodu kako bi napravila tim za osvajanje Evrolige. 

Portal "Basketnews" je objavio svoje istraživanje na temu najplaćenijeg igrača i ono se poklapa sa nekim prethodnim istraživanjima u kojima je Nikola Mirotić najplaćeniji sa 5 miliona evra godišnje plate. 

Drugi je Šejn Larkin, košarkaš Efesa koji ima 4 miliona evra, a treći je Vasilije Micić koji ima 3.3 miliona evra, s tim što, prema izvorima pomenutog portala, može da naraste do 3.8 miliona evra. 

"Jurohupsovo" istraživanje pred početak sezone je govorilo da je Teodosić četvrti sa 2.1 milion dolara, ali je sada situacija malo drugačija. 

U međuvremenu je stigao Skoti Vilbekin koji ima 2.4 miliona evra godišnje u Feneru. Slede Nikolo Meli sa 2 miliona evra, isto ima Majk Džejms sa bonusima, kao i Vil Klejburn, a ista situacija je i sa Nikom Kalatesom. U "klubu 2 miliona" nalazi se i Tavares iz Reala. 

Prema njihovim izvorima, Miloša Teodosića nema među najplaćenijim igračima, kao ni Nemanje Bjelice. Slede Pangos, Dejvis, Veseli i Satoranski, svi su oni na koti 1.8 miliona evra. Slukas, Kori Higins, Šengelija i Belineli imaju oko 1.7 miliona evra.  

Kao što vidite, ne postoji niti jedan igrač "večitih" koji je na njihovoj listi, što i dalje govori da crno i crveno-beli nisu bili finansijski izdašni kao pojedini klubovi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke