Itudis hoće da se odrekne Tajlera Dorsija - "Zlatna jabuka" za evroligaše, nova destinacija se nazire

Autor: Nemanja Janošev
sreda 07.06.2023.
18:45
Izvor: Sportske.net

Dorsi na izlaznim vratima Fenera.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaški klub Fenerbahče planira da se rastane sa grčko-američkim bekom Tajlerom Dorsijem.

Dok je nastupao u dresu Olimpijakosa, Dorsi je važio za jednog od najboljih bekova u Evroligi. Pokušao je "preko bare", nije uspeo, a po povratku to više nije isti igrač. Da li će se vratiti? Na to pitanje niko nema odgovor, ali i ako se bude vraćao u istu formu, to se neće dogoditi u Fenerbahčeu.

Naime, Dimitris Itudis ne računa na Tajlera Dorsija za narednu sezonu i traži se način kako da se prekine saradnja koja ovom košarkašu donosi dosta novca za iduću takmičarsku godinu. 

Stoga će zainteresovan klub, a u Evroligi ih ima mnogo, morati da obeća Dorsiju velika primanja kako bi on odustao od ugovora u Istanbulu. Prema informacijama "Totalbasketa", prvi u redu je Panatianikos, koji se očigledno povezuje sa svim košarkašima u Evropi.

"Zelenima" odgovara činjenica da on poseduje grčki pasoš i poznaje okruženje, pa mu neće biti strano da nastupa u toj zemlji. Novca imaju i neće ga žaliti, samo je pitanje koje će svoje mete uspeti da realizuju.

Za sada smo mogli da čitamo da žele: Luku Vildozu, Fakunda Kampaca, Zeka Ledeja, Kevina Pantera, Janisa Papapetrua, Majka Džejmsa, Marija Hezonju, Elajdžu Brajanta, Naza Mitru-Longa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke