Ivanović i Petrušev u epizodi "ne okreći se sine"!

Autor: Lazar Nikolić
petak 14.04.2023.
14:15
Izvor: Sportske.net

Mladi košarkaš često dobija savete od iskusnog trenera.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u poslednjem kolu Evrolige savladali Fenerbahče, nakon proužetka, rezultatom 91:89 i stigli do 17 pobede u elitnom takmičenju, i sa 50 odsto uspešnosti završili takmičenje na 10. mestu.

Krilni centar crveno-belih Filip Petrušev odigrao je solidnu utakmicu protiv Fenera i sa pet poena i šest skokova pomogao ekipi Duška Ivanovića da stigne do trijumfa u punom "Pioniru".

Ipak, posebno je ostao upečatljiv detalj sa jednog tajm-auta kada je trener Ivanović vikao na mladog Petruševa uz poruku da se ne vraća nazad, jer upada u zamku gostiju. Što je i Evroliga izdvojila na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Nije ovo prvi put da Ivanović ima sugestije na igru Petruševa, o čijoj igri kao da posebno brine čitave sezone. Često je jedan od najtalentovanijih košarkaša u Evropi na "meti" iskusnog trenera, a uglavnom mu je zamerao igru u odbrani, u želji da mu ukaže na propuste.

Petrušev je odigrao sjajnu napadačku sezonu u Evroligi. Srpski košarkaš je prosečno beležio 10.7 poena i 5.2 skokva, uz indeks korisnosti 12.6 i često bio jedan od najboljih igrača crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke