Ivanović: "Ne razumem pitanje, igrali smo dobro!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 20.10.2023.
23:05
Izvor: Sportske.net

Trener "crveno-belih" nakon poraza u Bolonji.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su treći uzastopni poraz u Evroligi.

Ekipa trenera Duška Ivanovića izgubila je u Bolonji od Virtusa rezultatom 85:79 u meču četvrtog kola najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Gubila je Zvezda tokom čitavog toka utakmice, imala šansu da u finišu stigne do preokreta, ali u tome nije uspela. Trener Duško Ivanović bio je relativno zadovoljan, uprkos porazu. Apostrofirao je loš šut za tri poena (8/33) kao najvažniji faktor zbog kojeg je njegov tim izgubio večeras.

"Prvo, čestitam Virtusu. Igrali su dobro i igrali su onako kako smo očekivali da će igrati. Mislim da je velika razlika za nas, i mislim, što je još važnije, naš šut za tri poena u prvih 20 minuta. Borili smo se, i veoma sam zadovoljan svojim timom. Borili smo se i na kraju izgubili smo utakmicu, ali moram reći da su moji igrači zaista dali sve od sebe i pružili maksimum koji mogu. Imamo mnogo stvari koje treba dokazati timu. Razlika je viđena u ovoj posebnoj igri, ali nema više toga za reći. Srećan sam; borili smo se i to je bila razlika",  rekao je Ivanović, kome je postavljeno pitanje o neigranju Majka Tobija na koje nije želeo da odgovori.

"Majk Tobi nema veze sa šutom za tri poena. Naš loš šut za tri poena nema veze sa njim. Zaista ne razumem vaše pitanje", odbrusio je Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke