Ivanović: "Od srca hvala Zvezdi!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.01.2024.
21:37
Izvor: Sportske.net

Duško Ivanović posle utakmice...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle utakmice Crvene zvezde i Baskonije svoje utiske je preneo i nekadašnji trener crveno-belih, a sada strateg Baskonije, Duško Ivanović. 

Navijači su ga dočekali ovacijama, a klub mu je uručio poklone. 

"Jesam bio iznenađen i od srca hvala i Crvenoj zvezdi i navijačima kako su me primili. Bio sam ovde samo godinu dana, to je ništa, ne može ništa da se napravi, ali upoznao sam ogromnu familiju Crvene zvezde, fantastične navijače i uvek mi je drago da ih vidim, a drago mi je da su i oni mene ispoštovali. Veoma, veoma sam iznenađen i hvala Crvenoj zvezdi i navijačima na tome".

Smatra da nije više čudno što se rano rastao sa crveno-belima. 

"Naš trenerski posao je fascinantan, ali je istovremeno i surov i ne zavisimo puno puta od kvaliteta našeg rada, već jednostavno i od rezultata i poverenja uprave. Ako imaš poverenje i rezultate, ostaješ, ako nemaš - ne ostaješ. Žao mi je, bio sam super zadovoljan ovde, ali Zvezda igra odlično, drago mi je da ima dobar tim, Nedović i Teodosić kad se vrate opet će da budu dobri, ja sam super zadovoljan u Baskoniji i kad se pogledaju obe strane, sve je super".

Baskonija trenutno ima 13-10 u Evroligi. 

"Mi smo tim koji kada igra dobru odbranu i kada igramo kao tim, možemo da igramo sa svima, ali Evroliga je toliko izjednačena da svako svakog može da dobije, pa je teško praviti dalje planove", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke