Ivanović pred Cedevitu: "Imaju Omića, odličan je!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.01.2023.
15:00
Izvor: Sportske.net

Hvalio je trener Crvene zvezde Alena Omića pred duel sa Cedevita Olimpijom.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvena zvezda Duško Ivanović rekao je danas da njegovu ekipu očekuje važna i teška utakmica protiv Cedevita Olimpije i istakao da će crveno-beli morati svih 40 minuta da igraju čvrsto i odgovorno.

"Očekuje nas važna i teška utakmica protiv tima koji je sastavljen od vrlo iskusnih igrača, odličnih stranaca. Dobro trče, odlični su šuteri, imaju i Omića koji je izvanredan u reketu već dugi niz utakmica", rekao je Ivanović, prenosi klub.

"Jasno je da i oni vide svoju šansu jer imaju kvalitet o kome govori i njihova pozicija na tabeli regionalnog takmičenja", dodao je trener Zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju Cedevita Olimpiju, u utakmici 16. kola ABA lige.

"Moramo da igramo svih 40 minuta, čvrsto i odgovorno", rekao je Ivanović i pozvao navijače da dođu i pruže podršku timu koji će u ponedeljak biti jači za Fakunda Kampaca.

Crveno-beli su trenutno treći na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i jednim porazom, dok je Cedevita Olimpija peta sa skorom 12/2.

"Dobro se poznajemo, odličan tim, koji igra dobro u regionalnoj ligi... Tim koji je popunjen na svim pozicijama. Moramo da ih uvedemo u naš ritam koji kreće od čvrste i odgovorne odbrane. Ulazimo u seriju teških mečeva počev od te utakmice i podrška sa tribina nam je izuzetno važna u ovom trenutku", rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić.

Utakmica je na programu sutra od 18.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke