Ivanović pred put u Podgoricu: "Mali razmak između utakmica ne vidim kao najveći problem"

Autor: Nemanja Janošev
subota 03.12.2022.
18:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Zvezda traži novi trijumf.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da ne vidi kao najveći problem to što će njegova ekipa ponovo izaći na teren za manje od 48 sati, već to što crveno-bele čeka teško gostovanje SC Derbiju.

"Mali razmak između dve utakmice ne vidim kao najveći problem, već činjenicu da igramo protiv jedne odlične ekipe. Odličan odabir igrača, odlično su trenirani i vođeni. Igraju modernu, brzu košarku sa mnogo tranzicije i kontranapada, i tu moramo da ih zaustavimo", rekao je Ivanović, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde su manje od 24 časa posle pobede protiv Virtusa u Evroligi krenuli za Podgoricu gde ih sutra očekuje utakmica desetog kola Admiralbet ABA lige protiv ekipe SC Derbija.

Crveno-beli su u regionalnom takmičenju upisali šest pobeda i jedan poraz, dok SC Derbi ima skor 4/4.

"Očekuje nas odlična ekipa, koja igra dobro, sa dobrim sastavom, i odigraće ovaj meč pred svojom publikom i bez pritiska. Neguju brzu košarku i moraćemo da odigramo čvrsto, energično i zaustavimo ih u pokušajima da dolaze do lakih rešenja i lakih poena", rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić.

"Stoji da nismo imali mnogo vremena izmedju utakmice sa Virtusom i naredne koja nas očekuje, ali osvežićemo se i spremni ćemo dočekati taj meč", dodao je on.

Utakmica Studentski centar - Crvena zvezda na programu je sutra od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke