Ivanović priznao: "Zvezda nema lidera, to nam fali!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 15.03.2023.
16:17
Izvor: Sportske.net

Ognjen Dobrić neće igrati protiv Barselone.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde putuju u Barselonu gde će gostovati istoimenoj ekipi u meču 29. kola Evrolige. Utakmica je na programu u petak od 20.30 sati, ali je još uvek glavna tema večiti derbi u kojem je Zvezda kao gost u "Štark areni" poražena od Partizana u okviru AdmiralBet ABA lige.

Ipak, trener Crvene zvezde Duško Ivanović nije želeo da priča o utakmici protiv Partizana, već da je što pre zaboravi.

"Ne bih se osvrtao na derbi. Biće vremena, igraćemo još sa Partizanom. Biće još i važnijih utakmica, zaboravimo to", bio je kratak Ivanović.

Zvezda je u poslednje vreme izgubila nekoliko utakmica u kojima je imala dvocifrenu prednost, ali trener crveno-belih smatra da to nije poremetilo ekipu kojoj je neophodan lider.

"Situacija je dobra. Kad izgubiš teško je. Svaka utakmica je izgubljena na svoj način. Rešenje je da nađemo pravog lidera koji može da reši utakmice, jer nam je uvek falio neko ko će pogoditi taj jedan koš. Ima vremena, srediće se", jasan je Ivanović.

Što se kadrovske situacije tiče, Ognjen Dobrić će sigurno propustiti meč u Barseloni, dok je nastup Nemanja Nedovića neizsvestan, dok je od ranije povređen kapiten Branko Lazić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke