Ivanović: "Sami smo sebi najveći protivnik"

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.04.2015.
23:31
Izvor: Beta

Nakon poraza od Crvene zvezde Telekom trener Panatinaikosa Duško Ivanović rekao je da njegov tim samom sebi predstavlja najvećeg protivnika.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Trener Panatinaikosa Duško Ivanović rekao je da njegova ekipa nije bila strpljiva u odlučujućim trenucima utakmice u kojoj je večeras izgubila u Beogradu od Crvene zvezde Telekom.

"Znali smo da će biti teško protiv zaista talentovane, dobre ekipe. Ali, desilo nam se ono što i u mnogo utakmica do sad, sami smo sebi najveći protivnici, nije bitno protiv koga igramo", rekao je Ivanović.

Panatinaikos je izgubio u "Pioniru" od Zvezde sa 69:68, u poslednjem kolu TOP 16 faze, ali se i pored poraza plasirao u četvrtfinale Evrolige.

"Nismo donosili prave odluke u datim trenucima, da igramo sa strpljenjem u odlučujućim trenucima, ali to je sastavni deo sporta i trebalo bi da nam pomogne da budemo pametniji. U narednoj rundi ćemo imati dobru priliku da ispravimo to", kazao je Ivanović.

Trener grčkog tima je posebno pohvalio ambijent u prepunoj hali "Pionir".

"Odavno nisam video ovakav ambijent, sve pohvale za Zvezdinu publiku. Mislio sam da ovaj ambijent samo može da stimuliše igrače, ali ima igrača koji nisu igrali na ovom nivou", istakao je crnogorski stručnjak.

Ivanović je ocenio da njegova ekipa može da igra sa svakim i da ima šansu da se plasira na fajnal-for Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke