Ivanović želeo drugu akciju, ali nema ništa protiv koša za pobedu!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 09.11.2023.
23:18
Izvor: Sportske.net

Crnogorski trener "nacrtao" jednu, a igrači izveli drugu akciju.

baskonia.com
baskonia.com

Povezane vesti

Košarkaši Baskonije savladali su vicešampiona Evrope Olimpijakos u Pireju sa 75:74 posle neizvesne završnice i šuta za pobedu Kodija Milera-Mekintajera u poslednjoj sekundi utakmice.

Tako je doskorašnji trener Crvene zvezde Duško Ivanović upisao i drugu evroligašku pobedu posle povratka na klupu Baskonije.

"Teška utakmica, veoma važna pobeda za nas. Počeli smo utakmicu sa nedovoljno respekta prema protivniku i zato smo otišli na dvocifreni zaostatak. Nakon toga smo počeli da igramo dobru odbranu i strpljivo u napadu” , rekao je iskusni Crnogorac.

Nije Ivanović bio u potpunosti zadovoljan igrom svog tima, uprkos velikog pobedi, te smatra da prostor za napredak itekako postoji.

"U trećoj deonici smo igrali ‘run and gun’, što je Olimpijakosv stil košarke i dozvolili smo im da se vrate. Na kraju smo imali sreće što je Miller-Mekintajer pogodio šut za pobedu. Nadam se da će mu to dati samopouzdanja da sledeću utakmicu igra bolje”, nada se Ivanović.

Što se tiče poslednje akcije na meču i koša za pobedu Miler-Mekintajera, trener Baskonije je priznao da je njegova želja bila da Čime Moneke bude čovek odluke.

"Akcija nije bila za njega, već za Čimea Monekea, ali bila je dobra odbrana i Miler-Mekintajer je doneo odličnu odluku” , istakao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke