Iz Borca poručuju Zvezdi: "Nećemo lako prodati kožu"

Autor: Nemanja Janošev
subota 05.06.2021.
13:30
Izvor: Sportske.net

Prvi meč, Crvena zveda je dobila sa 31 poen razlike.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Trener košarkaša Borca iz Čačka Marko Marinović kazao je pred revanš polufinala KLS sa Crvenom zvezdom da se njegov tim neće lako predati uprkos ubedljivom porazu u prvom susretu.

Borac je pregažen u Beogradu sa 101:70, pre svega zahvaljujući izuzetnom šutu Crvene zvezde za tri poena. Upravo je to apostrofirao trener Čačana, koji je naveo da je njegova ekipa mogla i bolje da prođe u prvom meču.

"Znali smo da je Crvena zvezda veliki favorit, ona je prvak Jadranske lige. Međutim, mi smo odigrali jedno dobro prvo poluvreme. Istina, Crvena zvezda je fenomenalno šutirala za tri poena, dok mi baš i nismo. Upravo zbog toga je protivnik imao pristojnu prednost. A da smo mi pogodili nekoliko otvorenih šuteva, smatram da bismo bili blizu da ugrozimo rivala. Sve u svemu, Crvena zvezda je zasluženo pobedila”, rekao je Marinović.

Već u nedelju veče sledi utakmica broj dva između pomenutih rivala.

"Okrećemo se sledećem meču, koji će biti odigran u Čačku. Sigurno je da nećemo lako prodati kožu. Nadam se da ćemo bolje odigrati u Čačku i da ćemo zadovoljiti publiku. Nema sumnje, borićemo se tokom svih 40 minuta, a da li će to biti dovoljno za neko eventualno iznenađenje, ostaje da vidimo u nedelju veče”, dodao je trener Čačana.

Baš kao što je najavio pred početak Superlige, Marinović je pružio veliku šansu mladim košarkašima Borca.

"Smatram da su mladi igrači odigrali dosta korektno protiv Crvene zvezde. Ceo utisak je pozitivan, jer su se dobro pokazali. Doduše, oni nisu slučajno u prvom timu, reč je o kadetskim prvacima države. Zbog toga su dobili šansu, kao nagradu da odigraju protiv najbolje ekipe u regionu", istakao je Marinović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke