Izgubio Huventud, Partizan gaji nadu za prvo mesto!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 23.03.2022.
22:20
Izvor: Sportske.net

Ekipa Huventuda poražena večeras na gostovanju u Francuskoj što Partizanu ne zatvara opciju prvog mesta.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Još jedno kolo je ostalo za Huventud i Partizan, a Španci su večerašnjim porazom sebi zakomplikovali situaciju kada se radi o prvom mestu. 

Ekipa Levaloa je večeras slavila protiv tima iz Badalone sa 86:78 i na taj način je Partizan i dalje u igri, potrebno je da u preostale dve utakmice ovih timova Partizan savlada Trento, a Huventud da izgubi od Šlonska i crno-beli će prisvojiti prvu poziciju. 

Huventud večeras nije igrao dobro, čitav meč su bili u zaostatku za domaćinom, s tim što su u trećoj četvrtini u dva navrata prešli u prednost koju su veoma brzo izgubili. Poslednju deonicu su domaći imali prednost između 5 i 10 poena i uvek kada bi naišla pretnja pronalazili su najbolja rešenja u napadu, što je bilo dovoljno za pobedu i verovatno bolji plasman u grupi što će značiti i slabijeg protivnika u osmini finala. 

Mekrej je bio najefikasniji na ovom meču sa 24 poena, Kamings je dodao 18, a Ginat 17 poena i 9 skokova. 

Birgander kod Huventuda najefikasniji sa 16 postignutih poena, uz 8 skokova. Inače, valja napomenuti da za španski tim nije igrao Ante Tomić koji se nije oporavio od gastroenteritisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke