Izjave ga koštale bogatstva! Iz Barselone poručuju: "Nismo potpisali Hezonju!

Autor: Nemanja Janošev
petak 14.06.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Ništa više nije sigurno.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Portparol košarkaškog kluba Barselona javio se na poziv španskog lista "AS" otkrivši da Mario Hezonja nije i neće potpisati za Katalonce!

Koliko preokreta na evropskom košarkaškom tržištu ovih dana. Od Majka Džejmsa, Kevina Pantera, do Marija Hezonje i drugih... Više nijedna informacija, očigledno, nije sigurna.

Prema poslednjim izveštajima iz Španije, Mario Hezonja ipak neće pojačati Barselonu sa kojom je imao dogovoren četvorogodišnji ugovor vredan 12.000.000 evra.

Razlog za tako nešto jesu njegove izjave od pre nekoliko dana kada je iskazivao privrženost Real Madridu:

"Ove godine smo izgubili samo utakmicu koju smo odigrali loše i ostali smo bez titule Evrolige. Osećam se loše zbog toga, ali voleo bih da uzvratim našim navijačima, klubu, Real Madridu... U narednim godinama bih ovo voleo da uzvratim još mnogo puta. Nadam se da će se to desiti", rekao je Hezonja posle osvajanja trofeja u ACB ligi.

Barsa je ovog petka i zvanično javila njegovoj agenciji da od dogovora nema ništa, a to je potvrdio izvor iz kluba za "AS".

"Nikakva vrsta dogovora ne postoji. On neće igrati za Barsu i ništa nije potpisano", rekao je on.

Otuda je Barselona krenula u ofanzivu na Kevina Pantera ovog popodneva. A, da li bi to moglo da okrene Hezonju ka Partizanu? Ako uzmemo u obzir brojke koje se vrte oko njega, to ne deluje realno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke