Iznenađenje, Slovenci ''miniraju'' evro-plan Beograda!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.05.2020.
15:45
Izvor: Sportske.net

Tek sada postaje zanimljivo!

Cedevita Olimpija/Ales Fevzer
Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Povezane vesti

Tokom prethodne nedelje, delovalo je maltene izvesno da bi završnica Evrolige, pa i Evrokupa mogla da se odigra u našoj zemlji, ukoliko pre toga Evroliga odluči da se prekinuta sezona uopšte nastavi.

Činilo se tada da u još uvek teškoj situaciji zbog pandemije neće biti mnogo konkurenata Beogradu (i Novom Sadu?) za organizaciju tih takmičenja, ali danas se pojavila neočekivana vest - u trku ulaze i Slovenci!

Tamošnji ''Dnevnik'' otkio je svoja ''pouzdana saznanja'' da će Ljubljana biti protivkandidat Beogradu, kome se i dalje daje uloga favorita u ovoj trci.

Slovenci su se uželeli Evrolige, krajem ove godine navršiće se osam godina od poslednje evroligaške utakmice u Ljubljani, pa sada očigledno žele da i na ovaj način daju neki dodatni impuls slovenačkoj košarci, kako bi se narednih godina vratili na nekadašnji nivo.

Međutim, spekuliše se takođe da će pored Beograda i Ljubljane, kandidati biti i Atina, Solun, Keln i Kaunas, pa bi ova trka zaista mogla da bude zanimljivija nego što se očekivalo.
-
Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke