Jabusele: ''Jedva čekam sredu!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.05.2023.
20:44
Izvor: Sportske.net

Iako neće moći da nastupi...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Madridski Real uspeo je da povrati samopouzdanje dvema pobedama nad Partizanom u ''Štark areni'', pa će u sredu imati priliku da pred svojim navijačima napravi istorijski preokret u četvrtfinalnoj seriji i izbori plasman na fajnal-for Evrolige.

Da su Madriđani u sve boljoj formi potvrdila je i današnja utakmica 31. kola španske Endesa lige koju je Real na svom terenu dobio protiv Unikehe sa 102:90.

Najbolji akter tog meča bio je snažni Geršon Jabusele sa 28 poena i 11 skokova, ali njega u sredu nećemo gledati protiv Partizana zbog onog nerazumnog postupka pred kraj druge utakmice protiv crno-belih, kada je rvačkim zahvatom povredio Dantea Egzuma.

Posle današnje odličlne partije protiv Unikahe, Jabusele se samouvereno oglasio na Instagramu, porukom kojom je (in)direktno dotakao i crno-bele.

''Posao odrađen. Jedva čekamo sredu'', poručio je Jabusele.

Iako bez Jabuselea, Real će svakako biti favorit u sredu, ali Partizan će biti jači za svog kapitena Kevina Pantera koji je pružao sjajne partije u prva dva meča pre suspenzije zbog tuče. Ako nešto slično ponovi i u sredu, šanse crno-belih biće mnogo veće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke