Jago: ''Kaboklo, čekam te u Beogradu!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.11.2023.
22:19
Izvor: Sportske.net

Da li će brazilski reprezentativci uskoro postati i veliki rivali?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Iako Crvena zvezda nije u pravoj formi, utisak je da brazilski plejmejker Jago Mateuš uživa u crveno-belom dresu.

Ovaj bivši košarkaš nemačkog Ulma ove sezone je dobio priliku da prvi put u karijeri nastupa u Evroligi i kako sezona odmiče, a pogotovo posle dolaska novog trenera Janisa Sferopulosa, ima sve značajniju ulogu u ekipi Crvene zvezde.

Večeras je protiv Bajerna njegova trojka rešila pitanje pobednika u finišu, ali je i pre toga odličnim reakcijama u odbrani pomogao Zvezdi da preokrene rezultat u svoju korist.

Navijači su kod njega zavoleli pozitivnu energiju sa kojom pristupa utakmicama, često je nasmejan na terenu i van njega, a takav je i u razgovoru sa novinarima. Oni su ga večeras pitali i o njegovom zemljaku i doskorašnjem saigraču Brunu Kaboklu koji je iz Ulma letos prešao u Veneciju, ali sada Partizan pokušava da ga dovede.

Kako bi Jago reagovao ako bi njegov prijatelj potpisao za Partizan?

''Igrao sam s njim u nacionalnom timu. Obožavam tog momka, jako sam srećan zbog njega. Ne previše srećan, jer da igra u Zvezdi sa mnom, to bi bilo savršeno. Ali generalno sam srećan, potrebna mu je ova prilika, veliki korak za njega. Ne znam, čekam ga u Beogradu da se vidimo'', rekao je Jago.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke