Jago pred Barsu: ''Ova sezona je drugačija, lakše nam je''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.10.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

To se za sada vidi i po rezultatima.

Povezane vesti

Crvena zvezda je izvanredno započela novu sezonu u Evroligi. Na vrhu je tabele posle tri kola, sa sve tri pobede, od toga je napravila dva ''brejka'' na gostovanjima u Parizu i Istanbulu.

Sutra će od 20 časova crveno-beli dočekati ekipu Barselone u derbiju četvrtog kola, a svoja pčekivanja pred tu utakmicu izneo je i Zvezdin plej Jago dos Santos.

''U dobroj smo formi, imamo veliko samopouzdanje pred ovaj meč. Spremni smo za veliku utakmicu pred našim navijačima. Barselona je dobar tim, igraju veoma dobro, ali mi smo spremni za to.

Ovo je dodatna motivacija za mene i za tim kada igramo kod kuće, mislim da imamo više motivacije, više snage, više samopouzdanja ovde i igramo veoma dobru košarku, želimo da pokažemo navijačima kako možemo da igramo i kako ćemo igrati u sezoni'', istakao je Jago.

Na poziciji plejmejkera ove sezone je konkurenciju pojačao Kodi Miler-Mekintajer. Kako je njegov dolazak uticao na Jaga?

''Ne samo Kodi, mislim da je ova godina drugačija u poređenju sa prošlom. Zato što imamo više igrača, niko nije povređen. Svi imaju dobru energiju na treninzima i to nam olakšava posao i na utakmicama. Imamo dobar tim i dobru energiju. Tako da nije samo kvalitet, već svi imaju snagu, dobru energiju na treninzima. I lakše nam je na utakmicama, jer je na treningu teže. Tako da imamo dobar tim za treninge, utakmicu, kao dobru energiju, znamo šta treba da igramo na utakmicama. Ovo je veliko i važno''.

Šta je najvažnije sutra protiv Barselone?

''Odbrana i da igramo kako treniramo, kako je trener rekao. Mislim da je u Evroligi i u (AdmiralBet) ABA ligi ključ defanziva i da igramo dobru košarku'', zaključio je Jago.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke