Jago: ''Tužan sam, jer ja sam pobednik''

Autor: Darko Mitrović
subota 10.02.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Nije mu lako posle sjajne partije koja nije krunisana trijumfom.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U odsustvu povređenih Miloša Teodosića i Nikole Topića, veliki teret je pao na pleća omalenog Brazilca Jaga Mateusa koji je taj teren odlično nosio u najvećem delu meča i odigrao najbolju partiju od dolaska u Zvezdu.

Za 32 minuta na terenu postigao je 21 poen uz 14 asistencija, a trener Joanis Sferopulos je posebno istakao podatak da Jago za toliko vremena u igri nije imao nijednu izgubljenu loptu.

Malo je nedostajalo da Brazilac bude junak ove utakmice, ali na kraju je postao tragičar, jer je u samom finišu napravio nesportsku ličnu grešku, posle čega su košarkaši Žalgirisa prelomili meč u svoju korist i došli do pobede rezultatom 93:91.

''Teško je. Igrali smo, borili smo se i na kraju smo izgubili od Žalgirisa. Teško je pričati o tome sada. Ne znam... preuzimam odgovornost, lopta je bila u mojim rukama u poslednjem minutu. Tužan sam, jer ja sam pobednik, ja uvek hoću da pobedim, čak i na treningu. Sada ću gledati meč i gledati šta mogu da poboljšam'', rekao je Jago za ''Sportklub''.

Odluku sudija, hteo ne hteo, mora da prihvati, ali je primetio još nešto.

''Ne znam. Težak je meč, bilo je kontakta, a oni su svirali meni taj faul. Čovek je bio i meni sa rukom u licu. Ne znam, čovek je imao tu loptu, pokušao sam da je izbijem, udario ga po glavi. To je košarka, desilo se. Treba nam pobeda, treba njima i to se desilo...'', konstatovao je Jago.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke