Jakara: "Zvezda je prejaka!"

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 22.04.2024.
22:10
Izvor: Sportske.net

Trener SC Derbija realan nakon utakmice.

ABA Liga/Dragana Stjepanović
ABA Liga/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaši SC Derbija ispali su u četvrtfinalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Njih je u dve utakmice serije savladala Crvena zvezda. Prvi put u Beogradu pre nedelju dana, a drugi u Podgorici večeras.

Trener "studenata" Dejan Jakara smatra da je razlika u kvalitetu između dve ekipe ipak prevelika.

"Prvo moram da čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i plasmanu u polufinale. Šta da kažem, ovako je izgledala poslednja četvrtina kako je počela prva, nismo bili u utakmici sa glavom, malo su nas pritisnuli. Kvalitetna je Zvezda, nemam šta da zamerim, oni su želeli, videli smo da možemo da igramo, ali razlika je bila prevelika i moram da pohvalim u poslednjih 15 minuta, nema svaka ekipa to da gubi 30 razlike, pa da ide da smanji rezultat iako zna da će teško dobiti. Za to im čestitam i za celu ABA ligu sezonu, imali su uspone i padove, zasluženo je ovaj plejof i to je bila nagrada za sve nas da igramo protiv tima kao što je Zvezda", rekao je Jakara na konferenciji za medije.

Imao je SC Derbi priliku da dođe do "brejka" u Beogradu, kao da je poraz na toj utakmici uticao na igru "studenata" večeras.

"Jeste malo, naravno, da smo realni... Svejedno, znali smo da će nam biti teško iako dobijemo, probali smo da zaboravimo, na neki način je uspelo, video sam na treningu, hteli smo da dobijemo ovu utakmicu, ali Zvezda je prejaka", smatra Jakara, koji sada sav fokus usmerava na šampionat Crne Gore.

"Naravno, cilj je bio da idemo u finale, sad nas čeka tri utakmice državne lige koje igramo sa mešanom ekipom, tako da... Polufinale čekamo da vidimo ko će dobiti i cilj je da idemo u finale, pa da vidimo, ako ćemo to, pa ćemo videti šta ćemo dalje"zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke