Jakovljević razočaran posle poraza od Partizana: ''Nedopustivo, neoprostivo!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.05.2021.
23:37
Izvor: Beta

Neprijatno su ga iznenadili pojedini njegovi igrači.

BETAPHOTO/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti


Trener Mladosti Dragan Jakovljević rekao je da je njegova ekipa odigrala jako loše u napadu i da je to nedopustivo.

"Ušli smo u utakmicu kao prvi iz KLS i uradili smo sve kontra što smo radili u KLS, gde smo u proseku postizali 96 poena, a sada smo dali 50. To je nedopustivo. Odigrali smo jako, jako loše napadački utakmicu, uz procenat šuta 43 odsto, sedam promašenih bacanja. Imali smo 15 skokova manje, što je neoprostivo i 13 izgubljenih lopti, od čega sedam u prvom periodu kada je Partizan napravio prednost", naveo je.

On je rekao da je njegova ekipa protiv Partizana, koji je igrao bez Vila Mozlija, Erika Mike i Markusa Pejdža, propustila šansu da odigra blizu zbog neefikasnosti, ali i zbog grešaka tandema Lamar Mičel-Martins Ibanu.

Trener zemunske ekipe podsetio je da je ekipa poslednju utakmicu igrala pre 31 dan i da mu je žao što se ove sezone ne igra Superliga, jer Crvena zvezda igra završnicu ABA lige, kako bi njegov tim igrao više utakmica po Srbiji.

Govoreći o drugom meču, on je rekao da njegova ekipa mora da odigra mnogo brže sa više ritma i ofanzivnije, sa više vere u svoj šut.

"Partizan je u svakom sastavu bolji, ali mi smo u prvih 32, 33 minuta trebali da im budemo bliže, posle smo srušeni. Na kraju sam dao šansu nekim igračima koji nisu igrali, jer u ovoj fazi, kada se igra na izbacivanje, nevažna je razlika, videlo se da je Partizan dobio u poslednjih pet minuta", naveo je Jakovljević.

Kapiten Mladosti Marko Milenković rekao je da ekipa nije bila na svom nivou.

"Jako teška utakmica za nas. Partizan nas je nadskakao, nismo bili na svom nivou, pokazali smo agresivnost, ali to nije bilo dovoljno. Čestitke Partizanu, a drugu utakmicu idemo da dobijemo", naveo je on.

Četvrtfinalna serija igra se na dve pobede. Druga utakmica igra se u subotu od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke