Janakopulos: "Hvala Olimpijakosu na odluci da najvećeg grčkog sportistu pusti u PAO"

Autor: Mladen Heleta
subota 15.06.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

"Ovo je samo početak".

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Košarkaši Panatinaikosa savladali su sinoć Olimpijakos u svojoj "OAKA Areni" rezultatom 87:82 i osvojili titulu prvaka Grčke sa 3:2 u seriji.

Ako ste mislili da je finale Evrolige bilo maksimum, prevarili ste se. Pravi vrhunac evropska košarka je ove sezone dostigla tokom finalne serije plej-ofa šampionata Grčke.

Serija između Panatinaikosa i Olimpijakosa donela nam je sve. Kvalitet, "tuču", tenzije, saopštenja, dramu, Dimitrisa Janakopulosa u "najboljem izdanju" i na kraju epski preokret od 0:2 do 3:2, posle kog je PAO sezonu završio kao apsolutni pobednik i tituli šampiona Evrope pridodao i pehar najboljeg tima u Grčkoj.

Kontroverzni vlasnik "zelenih" Dimitris Janakopulos se sinoć pojavio u hali i pored suspenzije koju mu je izrekao Košarkaški savez Grčke, jer je uložio žalbu. Imao je on, naravno, svoj šou za vreme i posle utakmice, a na kraju svega je poslao poruku najvećem rivalu koja se tiče Kostasa Slukasa, čoveka koji je pre godinu dana potresao celu Grčku kada je iz Olimpijakosa prešao u PAO.

Slukas je sinoć bivšem klubu ubacio 29 poena i bio heroj trijumfa, a treba podsetiti i da je bio MVP fajnal-fora Evrolige.

"Sada kada su stvari došle na svoje mesto, moram da vam kažem veliko hvala, dugujem vam to. Veliko hvala upravi Olimpijakosa i njihovom treneru što su doneli odluku da puste najvećeg grčkog sportistu u Panatinaikos, da može da doživi sve što smo doživeli ove godine. I to je samo početak, hvala svoj trojici", rekao je Janakopulos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke