Janakopulos povukao Partizanov potez - Opet zbog Fenera!

Autor: Darko Mitrović
petak 14.07.2023.
21:14
Izvor: Sportske.net

Nesvakidašnja dešavanja ovog leta, a svi putevi vode do - Istanbula!

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Veliku buru je pre par dana izazvao transfer plejmejkera Partizana Jama Madara u Fenerbahče, a crno-beli se i dalje ne mire sa tim, očekujući sada adekvatno obeštećenje kada već nisu mogli da zadrže svog igrača.

Uz to, crno-beli su veoma ljuti na novog Madarovog menadžera Miška Ražnatovića sa kojim su zbog najnovijih dešavanja odlučili da prekinu dalju saradnju.

Nešto slično danas se događa i u Atini!

Naime, Fenerbahče je sada zadao udarac i Panatinaikosu, tako što je postigao dogovor sa Jorgosom Papajanisom iz Panatinaikosa, a prvi čovek atinskih ''zelenih'' Dimitris Janakopulos je povukao gotovo isti potez kao Partizan, samo što je ovde u pitanju agencija ''Network sports'' i menadžer Nikos Spanos. Takođe, otvovne strelice'' iz Atine upućene su i ka Dimitrisu Itudisu, treneru Fenerbahčea, koga optužuju da navodno ''deli agentski honorar''.

''Zeleni su objavili da prekidaju sve odnose sa agentom Nikosom Spanosom, koji je spona između Papajanisa i Itudisa.

Detaljno kažu zeleni: 'Panatinaikos nije voljan da ponovo sarađuje ni sa kim koga predstavlja Nikos Spanos, ne želeći da se meša u priče između agenta, igrača, timova i trenera.

Spanosu, Itudisu i ostalima sada sudi košarkaški svet. Svako ko razmišlja da obuče ovaj dres treba da zna da će kod ovog agenta vrata ostati hermetički zatvorena'', piše grčki SDNA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke