Janakopulos se čudi Olimpijakosu: ''Slave kao da su osvojili nešto...''

Autor: Darko Mitrović
petak 05.07.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Panatinaikosa prokomentarisao najavljeni povratak Saše Vezenkova u Olimpijakos.

EPA-EFE/PETE ANDREOU
EPA-EFE/PETE ANDREOU

Povezane vesti

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos uživa ovog leta pošto je njegov tim u minuloj košarkaškoj sezoni osvojio najpre Evroligu, a onda i šampionski pehar u Grčkoj, iako je Olimpijakos vodio sa 2:0 u pobedama u finalnoj seriji plej-ofa.

Prerhodnih dana je na Instagramu objavljivao svoje fotografije sa jedne od grčkih plaža, ''u društvu'' oba osvojena pehara, a danas se na svom Instagram storiju pozabavio najavom povratka Saše Vezenmkova u Olimpijakos.

Podsetimo, bivši MVP Evrolige je posle godinu dana napustio ekipu Sakramento Kingsa i trenutno je u Toronto Reptorsima, ali po svemu sudeći se tu neće dugo zadržati, već će prihvatiti unosnu ponudu Olimpijakosa da se vrati u Pirej, na mesto uspeha.

To nije promaklo Janakopulosu koji se, međutim, čudi zašto navijači Olimpijakosa toliko slave ovaj najavljeni transfer.

''Prvi sam koji je rekao da je Vezenkov dobar igrač. Prvi sam koji je rekao da bih ga doveo u Panatinaikos ranije. Dobro, sada naravno nije bilo mesta, imamo Huanča Ernangomeza, imamo Dinosa Mitoglua. Ali opet... To da ceo klub slavi kao da su osvojili nešto, slično kao kada smo mi osvojili Evroligu i prvenstvo... 

Toliko slave jednog sportistu s kojim nisu osvojili ozbiljne titule, gotovo ništa. Ponavljam, ne umanjujem Sašu, veliki je igrač, ali slavite kao da ste osvojili Evroligu i prvenstvo, a vratio se samo jedan igrač koji je otišao od vas? Stvarno, čudim se'', poručio je Janakopulos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gjorgo
Friday, 05.07.2024
22:43

STA RECI ,,CIGANSKA "POSLA !

avatar
Sone
Friday, 05.07.2024
21:40

Aaaa,pa imamo i mi ovde neke koji slave 11 mesto u EL i vici da nijedan od 3 trofeja nije bitan vec samo tabela EL. Sta ces,nije bolest sve sto boli!!!