Janakopulos u Beogradu i besan je: "Sr*nje! Nadam se da će Evroliga učiniti nešto"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 30.04.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Samo što je stigao...

EPA-EFE/PETE ANDREOU
EPA-EFE/PETE ANDREOU

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos protivi se odluci Evrolige da dozvoli Makabiju određeni broj navijača za naredna dva meča četvrtfinalne serije koja se igraju u Beogradu.

Janakopulos je prošle sedmice bio u "OAKA" areni u drugom duelu dva tima pojavivši se tako u toj dvorani posle pune dve godine.

Bio je kontroverzan, sa sve cigaretom u ustima, što je naravno zabranjeno. Sada stiže i u Beograd gde će bodriti svoj tim, a naravno da ne može da dođe tiho.

Naime, on je osudio Evroligu zbog odluke da se Makabiju dopusti podrška od preko 1000 navijača.

"Kada se glasalo da se odluči da li će Makabiju biti dozvoljeno da igra ove sezone u takmičenju, sa svim što se dešava na njihovoj teritoriji, rekli su i obećali da će sve njihove utakmice biti održane 'iza zatvorenih vrata'. I odjednom, čitam posvuda da će biti 2000 navijača. Nadam se da je to sr*nje i da će Evroliga učiniti ono što je potrebno da utakmica počne pod okolnostima koje je Makabi obećao na Generalnoj skupštini. Svi smo glasali da Makabi bude deo ove lige, a CSKA ne. Nadam se da će Evroliga učiniti ono što je neophodno", kazao je Janakopulos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke