Janakopulosova reakcija na Petruševa - Dovodi dvojicu od po tri miliona!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.11.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Panatinaikosa pomno prati šta radi njegov najveći rival.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Olimpijakos je ozvaničio svoje najnovije pojačanje, srpskog reprezentativca Filipa Petruševa koji se vratio u evropsku košarku posle kraće avangture u NBA ligi.

Petrušev bi trebalo da dodatno ojača centarsku liniju Olimpijakosa, a s obzirom da će biti u ekipi sa saigračem iz reprezentacije Srbije, period adaptacije na novu sredinu bi trebalo da bude kratak.

Sve to je ispratio i prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos koji je na Instagramu reagovao na najnoviji transfer svog najvećeg rivala i tom prilikom najavio dva nova transfera koja bi mogla da zabole i navijače crveno-belih iz Pireja.

''Saopštenje o Petruševu je bilo veoma uspešno. Kapa dole. Nadam se da ste se predomislili, ali pošto smo raspoloženi za šalu, reći ću sledeće: zajedno sa našim trenerom, gospodinom Atamanom, preduzeli smo akcije za još dve promene. Dva igrača po 3 miliona evra. Neću da govorim ko su, obojicu dobro poznajete tamo u Pireju. Verujem da će naš spisak sledeće godine biti bolji od 2009. Uživajte u kafi'', zagonetno je poručio Janakopulos.

Grčki mediji su odmah počeli da tumače ove njegove reči i procenjuju na koje igrače je Janakopulos mislio. Neke od tih procena vode ka madridskom Realu koji je na kraju prošle sezone naneo težak udarac Olimpijakosu u borbi za titulu prvaka Evrope, i da je Janakopulos zbog toga napomenuo da su u pitanju igrači koje u Pireju ''dobro poznaju''.

S tim u vezi pominje se Edi Tavares kome na kraju sezone ističe ugovor sa Realom, a u ''paketu'' sa njim bi mogao da se vrati i Mario Hezonja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke