Janis još "zelen", Lebron je TATA!

Autor: Boris Jovanović
petak 22.01.2021.
08:43
Izvor: Sportske.net

Strašna partija "Kralja" u Viskonsinu, Lejkersi slavili u derbiju, počeli turneju na sjajan način...

AP Photo/Ashley Landis
AP Photo/Ashley Landis

Povezane vesti

Lebron nije propustio da pošalje poruku i to protiv Baksa. U derbiju večeri i jednom od derbija sezone, Lebron je sa 34 poena, najviše od početka šampionata održao lekciju domaćinu, Lejkersi su otvorili turneju od sedam mečeva važnom pobedom. Lebron je odbacio ovo kao osvetu za titulu MVP-ija koja je otišla Adetokumbu jer kako kaže za njega igra nije individualna stvar. Lejkersi su na 12-4, sinoć su prokockali prednost, ali ipak uspeli na kraju da stignu do pobede. Džejms je imao i osam asistencija i šest skokova.

Janis je završio sa 25 poena, 12 skokova, ali je napravio devet grešaka- Lejkersi su pogodili 19 trojki, Lebron je dao 6, Koldvel-Poup čak 7, završio je sa 23 poena. Sledeća stanica za lidera je Čikago.

Juta je nasravila da pobeđuje, Donovan Mičel je postigao 36 poena, najviše u sezoni, u Solt Lejk Sitiju pali su Pelikansi. Konli je dodao 20, Klarkson 19 poena, "Džezeri" su u seriju od sedam pobeda. Na drugoj strani Zajon 27, Ingram 23, Nju Orleans je odigrao odlično prvo poluvreme, ali nisu uspeli da zadrže taj ritam.


Niksi su u formi, treža pobeda za Njujork, Kari je ubacio 30 poena, pet trojki za Voriorse, ali nije šutirao kao protiv Sparsa, kao da su u tom meču igrači Golden Stejta izgubili previše energije. Niksi su to iskoristili, Rendl je uz 16 poena, imao 17 skokova i 9 asistencija. Baret ubacio 28 poena, najviše u karijeri, vratio se i Alek Burks posle 12 mečeva pauze, 11 poena i 6 skokova, servirao je osvetu bivšem klubu za koji je pre trejda u Filadelfiju odigrao 48 mečeva, a onda je trejdovan.


Golden Stejt - Njujork 104:119
Juta - Nju Orleans 129:118
Milvoki - Lejkersi 106:113

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke