Janis nagoveštava odlazak iz Milvokija?!

Autor: Filip Rodic
petak 25.08.2023.
23:35
Izvor: Sportske.net

Izjave iza kojih se nešto valja.

AP Photo/Jeffrey Phelps
AP Photo/Jeffrey Phelps

Povezane vesti

Superzvezda Milvoki Baksa Janis Antetokumpo uskoro će steći pravo na trogodišnji produžetak ugovora sa franšizom. Međutim, grčki igrač nije siguran da li treba da potpiše.

Janis je 2020. potpisao petogodišnji ugovor. Ovog puta, njegova briga je posvećenost tima da osvoji titulu.

"Pravo pitanje neće biti ove godine, u brojkama to nema smisla. Ali sledeće godine, sledećeg leta to bi imalo više smisla za obe strane. Čak i tada, ne znam“, rekao je on u intervjuu sa Tanjom Ganguli iz Njujork tajmsa.

"Ne bih bio najbolja verzija sebe da ne znam da su svi na istom nivou razmišljanja, da svi idu na prsten, da će svi žrtvovati vreme daleko od porodice kao ja. I ako ja to ne osećam, ne potpisujem", rekao je Grk.

Janis ne kaže da ne može da oseti pritisak da osvoji titulu u organizaciji. Međutim, kada počne da ga oseća, tada će doneti odluku da nastavi negde drugde.

"Morate da vidite dinamiku. Kakav će biti trener, kako ćemo biti zajedno. Na kraju dana, osećam da svi moji saigrači znaju i organizacija zna da želim da osvojimo titulu. Sve dok smo na istoj strani sa tim i pokažu mi, onda idemo zajedno da osvojimo prvenstvo, ja sam za to", kaže Janis.

"Nikada neće biti ljutnje na Milvoki Bakse. Verujem da smo imali 10 neverovatnih godina i nema sumnje da sam dao sve za grad Milvoki. Sve. Svake noći, čak i kada sam povređen. Ja sam deo Milvoki Baksa. 'Krvarim' zeleno. Znam to", objasnio je igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke