Janis ne prašta, Bjelici mrvice, da li ste zaboravili našeg "Smajlija"?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 21.03.2021.
08:49
Izvor: Sportske.net

Alen dobio šansu, preslab za Litvanca. Favoriti pobeđivali, Grk u velikoj formi...

AP Photo/Morry Gash
AP Photo/Morry Gash

Povezane vesti

Filadelfija je dobar tim i bez Simonsa i Embida, ili je Tobijas Haris želeo u to da nas ubedi. Oni je ubacio 23 od svojih 29 poena u prvom poluvremenu, Siksersi su bez problema slavili protiv Kingsa. 

Kod gostiju, Bjelica 6 poena, 2 skoka, igrao je nešto više od 11 minuta.

Voriorsi su pali u Tenesiju, Valančijunas i Dilon Bruks su dali po 19 poena, Litvanac je dodao i 15 skokova, pa su se Grizliji osvetili za poraz od istog rivala. Džordžan Pul je brojao do 26 u odsustvu Stefa Karija, ali je Vigins dao polovinu svog učinka od petka, 20 poena. Golden Stejt ima dosta problema sa povredama, posle Vajsmana i Paskala je otpao i Luni, pa smo videli našeg Smajlagića. On je imao dosta problema u svojoj trećoj partiji sezone, imao problema sa Valančijunasom, napravio pet faulova za osam minuta na terenu. "Smajli" je ubacio jednu trojki iz četiri pokušaja i završio sa 3 poena. 

Milvoki je odigrao odlično, naneli su San Antoniju prvi poraz na turneji. Još jedna sjajna partija Adetokumba kome je malo nedostajalo do tripl-dabla. Naime, Grk je uz 26 poena i 15 asistencija (najviše u sezoni) imao i 8 skokova. Baksi su dobili šest u nizu, 11 od 12 mečeva, očigledno da su dobro tempirali formu. Treba biti fer pa reći da su se gosti odlično držali, Loni Voker je imao veče karijere sa 31 poenom, ali je domaćin dodao gas u finišu, Midlton je pogađao trojke pa su bez problema priveli meč kraju.

Klipersi su razbili Šarlot, vodili su od početka do kraja, 21 poen Pola Džordža, 17 Kavaja, Hornetsi su izgubili treću u nizu, dva od ta tri poraza su najubedljiviji u sezoni. Klipsi su sve rešili posle tri četvrtine, pa je bilo vremena da odmore Leonarda u poslednjoj.

U prvom meču večeri, Atlanta je odnela pobedu iz Los Anđelesa, ali Lejkersi imaju veće brige od poraza.

LA Lejkers - Atlanta 94:99
Filadelfija - Sakramento 129:106
Memfis - Golden Stejt 111:103
Milvoki - San Antonio 120:113
LA Klipers - Šarlot 125:98

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke