Janis odvrnuo na najjače, "Zver" zakucala Sanse!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 18.07.2021.
08:36
Izvor: Sportske.net

I to bukvalno zakucao! Milvoki u utorak uveče igra za prvu titulu posle pola veka!

AP Photo/Ross D. Franklin
AP Photo/Ross D. Franklin

Povezane vesti

Janis je na korak od prstena. Odigrao je sjajan meč, 32 poena, 9 skokova, 6 asistencija, na kraju zakucao za trijumf, 123:119, brejk i sada će Milvoki imati meč loptu u Viskonsinu. Sansi su poveli u seriji sa 2:0, usledio je preokret, sada Baksi imaju šansu za prvu titulu posle tačno pola veka. 

Adetokumbovi pomoćnici su odigrali perfektne role, Midlton je dao sedam od 29 poena u poslednjih tri minuta, DžejRu Holidej dodao 27 poena. On je ukrao loptu Bukeru 16 sekundi do kraja i onda svojom 13. asistencijom omogućio Grku da završi posao. 

Devin Buker je ubacio 40 poena, drugi put u nizu i oba puta se završilo porazom. Kris Pol je stao, sada nema dileme, on gubi ovu seriju. U poslednjoj četvrtini doduše odigrao je mnogo bolje, na kraju 21 poen, 11 asistencija, ali Sansima je potreban onaj Pol sa početka serije. 

Feniks se vratio sa -14, ali na kraju iako su imali minus od jednog poseda nije bilo preokreta, Holidej i Adetokumbo su ih dotukli.

Feniks je primio čak 43 poena u drugoj četvrtini, kada je Adetokumbo bio na klupi, dopustil isu Milvokiju seriju 21:5. Tako je Milvoki uspeo da se vrati posle loše prve četvrtine. 

Bilo kako bilo, prvi brejk serije mogao bi da bude odluka. 

Šesti meč je na programu u noći između utorka i srede u Viskonsinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke