Janisovo perfektno veče, Kari sipao čitave večeri, Jokićeva "laganica"!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 08.03.2021.
08:12
Izvor: Sportske.net

Ol-Star veče, sve spakovano u jedan dan, čini se da u ovakvim uslovima možda i nije trebalo da se igra...

AP Photo/Brynn Anderson
AP Photo/Brynn Anderson

Povezane vesti

Lebronov tim je bio prejak, iako kapiten nije ni želeo da bude u Atlanti. Drugo poluvreme je presedeo na klupi, a ekipa koju je birao je dobila prvo svet tri četvrtine, a onda su prvi stigli do 170 poenam na kraju 170:150.

Janis Adetokumbo je odneo titulu MVP-ija u perfektnoj večeri 35 poena, pogodio je svih 16 šuteva, dodao 7 skokova. Dao je tri trojke, i na kraju mu je zasluženo pripala titula igrača meča.

U pobedničkom timu je bio Jokić, odigrao je dvadesetak minuta, šest poena uz jedan promašaj, 7 skokova i 5 asistencija, jednostavno revije ga ne zanimaju puno. Više je igrao na klupi nego na terenu, imao je par zakucavanja na asistencije Dončića. radovao se zbog Janisa i to je to, šou, umesto ozbiljne igre.

Ni Dončić nije forsirao 8 poena, isto toliko asistencija, u Lebronovoj ekipi Lilard 32, Kari 28.

Kod poraženih, u Durantovom timu, Bredli Bil prvi strelac lige je ubacio 26 poena, Irving dodao 24, Harden 21. Igrao je i Vučević, 5 poena, 7 skokova za 13 minuta.

Inače MVP Adetokumbo je postao prvi igrač u "Ol Star" utakmici koji je imao perfektan šut, a da je najmanje 10 puta šutirao.

U takmičenjima u zakucavanju titulu je odneo Anferni Simons koji je u finalu pobedio rukija Niksa, Obija Topina. Nije baš da je nekoga zanimalo, samo trojica prijavljenih.

U šutiranju trojki Kari je stigao do svoje druge titule, bio je nadmoćan, Konli je malo pripretio u finalu, ali je zvezda Voriorsa u prvoj rundi brojao do 31, promašio sam šest šuteva i tek jednu šarenu loptu. U finalu Konli je imao sjajnih 27 poena, ali je Kari ispalio novi rafal 28 za trijumf koji je posvetio povređenom kolegi Kleju Tompsonu.

U veštimana je dobio Domantas Sabonis, dobio je Rendla i Dončića, na putu do finala gde je uspeo da savlada Nikolu Vučevića. Crnogorac je bio sjajan protiv Krisa Pola, ali su ga izdale trojke u finalu, pa je titula otišla u Indijanu.

Sve u svemu, bez publike je delovalo tužno, ali posle četiri dana pauze sledi drugi deo sezone i borba za plej-of.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke