''Jaramaz mlad?! Čovek ima 26 godina!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.09.2021.
16:48
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Možda je i to razlog zašto nije ostao u Partizanu.

ABA League
ABA League

Povezane vesti

Tokom velike rekonstrukcije ekipe Partizana ovog leta, crno-bele je napustio i jedan od najboljih igrača iz prethodne dve sezone Ognjen Jaramaz.

On je odlučio da prihvati ponudu Bajerna iz Minhena, gde ponovo sarađuje sa trenerom Andreom Trinkijerijem, pa nije ostvareno ono što su mnogi navijači Partizana priželjkivali, da i on bude deo time koji od ovog leta vodi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović.

Jaramaza se u opširnom intervjuu za zagrebački ''Jutarnji list'' dotakao i sportski direktor Partizana Zoran Savić, govoreći o današnjim mladim igračima i šta se promenilo u odnosu na vreme kada je on bio aktivan igrač.

''I tako dolazimo do toga, kad kažu lane da je Jaramaz koji je igrao u Partizanu mlad. Čovek ima 26 godina. U Zvezdi su još dva mlada koji imaju 26 ili 27. Ja sam došao u Split kasno, sa 22. Pitali su me jednom kako mi je bilo s 18 doći, tako mlad. Ja im kažem, pa došao sam s 22. To je onda već bilo staro, ili jesi ili nisi. Sad smo postali kao Italijani, koji za one od 24, 25 godine govore da su mladi'', primetio je Savić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke