Jaramaz: "Mnogo mi je lepo što sam deo ove priče"

Autor: Sportske Net
utorak 17.10.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Partizan igra prvi meč pred svojima navijačima u Evroligi.

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras od 18.30 časova dočekuju Barselonu u okviru trećeg kola Evrolige. Povratnik Ognjen Jaramaz igraće za crno-bele na ovom meču, a prošli je preskočio zbog zdravstvenog stanja. 

"Osećam se dobro, navikavam se sve više na novi sistem. Sve je kako treba u svakom slučaju. Oporavljam se, malo sam još uvek rovit. Imao sam temperaturu protiv Asvela, ali sad sam dobro", rekao je Jaramaz za "Sport klub"

Partizan je rasprodao Beogradsku arenu pred susret sa španskim velikanom i prvu utakmicu kod kuće u Evroligi. 

"Radujem se zbog čitave atmsofere, jer igramo pred našim navijačima. Igrali smo već ABA ligu, ali znamo da je u Evroligi još specifičnija atmosfera i uzbuđen sam zbog toga što sledi. Ja sumnjam da navijači mogu da me iznenade, jer znam kakvu atmosferu prave, bio sam mnogo puta deo toga. Neću se iznenaditi, a biće fantastično", kazao je košarkaš Partizana. 

Osvrnuo se i na protivnika srpski reprezentativac. 

"Fantastična ekipa, kao i svake godine. Svesni smo protiv koga igramo, pokušaćemo da uđemo što agresivnije, uspostavimo naš ritam utakmice i na kraju odnesemo pobedu"

Partizan je prvu utakmicu u Evropi izgubio od Makabija, ali je u drugoj pobedio Asvel. 

"Iz utakmice u utakmicu će biti sve bolje, prva utakmica nije bila dobra, ali je već protiv Asvela to izgledalo mnogo bolje. Siguran sam da će biti oscilacija, ne može uvek da bude samo bolje, već će biti i padova u našoj igri. Moramo kroz naporan rad, treninge, a i utakmice to da ispravljamo, da vremeno dostignemo vrhunac naše forme", rekao je Jaramaz, pa dodao:

"Ja sam super, mnogo mi je lepo da budem deo ove priče, iskreno. Uživam i otpimističan sam po pitanju svega što dolazi. Imam male ciljeve svaki dan, da usvajam te detalje o kojima Željko priča, da podižem lično svoj nivo igre", završio je košarkaš Partizana. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke