Jaramaz zna šta treba da se popravi za finale sa Zvezdom

Autor: Darko Mitrović
subota 17.02.2024.
00:14
Izvor: Sportske.net

Često se ove godine govorilo na tu temu. Ima li pomaka?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle večerašnje pobede nad Vojvodinom i plasmana u finale Kupa Radivoja Koraća (subota, 21h), svoje impresije je pred novinarima izneo i košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz.

On uverava da je njegov tim spreman za finale, iako će nastupiti bez Alena Smailagića.

''Ostvarili smo prvobitni cilj, zadovoljan sam. Bilo je 'tvrdo', ali smo uspeli da odigramo ove dve utakmice u dva dana i sutra nas očekuje derbi. Dobro poznati protivnik i potrudićemo se da se spremimo.

Tri utakmice u tri dana, to je možda zahtevnije, ali svake godine je tako. Mislim da smo spremni za sutra'', smatra Jaramaz.

Ali, svestan je i nedostataka u igri crno-belih.

''Definitvino moramo da popravimo odbranu. To će biti jako važno u utakmici sa Zvezdom, ne bih ulazio u druge detalje. Mislim da smo svesni šta nije štimalo u poslednjih nekoliko utakmica'', rekao je Jaramaz.

Atmosferu je opisao kao ''posebnu'', pogotovo sutra, kada će na tribinama biti navijači i Partizana i Crvene zvezde, a pohvalio je i klubove iz AdmiralBet KLS za učinak u Kupu Koraća.

''Drago mi je, čestitam im na tome. Sa mnogim momcima sam imao prilike da igram u mlađim kategorijama. Jako ih cenim kao igrače i kao ljude i drago mi je da igraju dobro. Nadam se da će trud i rad da im se isplate još više'', zaključio je Jaramaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke