Jasikevičijus: ''Kao čovek moram ovo da pamtim, veliko vam hvala''

Autor: Beta Beta
sreda 15.01.2020.
22:32
Izvor: Beta

Trener košarkaša Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus rekao je večeras da je utakmica protiv Crvene zvezde bila izuzetno teška, ali da će se truditi da ovakvu igru njegov tim prenese i u naredni meč.

Epa/Toms Kalnins
Epa/Toms Kalnins

Povezane vesti


"Pre svega, čestitam našem kapitenu koji je večeras postao najbolji skakač u istoriji Evrolige. To je veliko dostignuće i za njega, ali i za sve nas. Čestitam našim igračima i navijačima. Uvek je teško dobiti ovde utakmicu, Zvezda uvek oteževa posao, teško je igrati u Beogradu. Ali, očekujem da izvučemo najbolje iz ove utakmice i da to prenesemo u naredni meč", rekao je Jasikevičijus na konferenciji za medije.

On je rekao i da svaka ekipa koja igra protiv crveno-belih mora posebno obrati pažnju na dvojicu igrača.

"Kada se pripremate da igrate utakmicu protiv Crvene zvezde morate da obratite posebnu pažnju na Bilija Berona i Lorenca Brauna, ali tu su i Kevin Panter i Vladimir Štimac", rekao je Jasikevičijus.

Trener Žalgirisa ocenio je da su detalji odlučili ovu utakmicu, kao i mnoge prethodne koje je njegova ekipa odigrala.

"Svi gledaju samo pobede i poraze, ali moram da kažem da smo mi mnogo utakmica odigrali vrlo dobro. Neke utakmice smo gubili zbog jednog ili dva detalja, a oni su nekada ključni u takvim utakmicama", rekao je Jasikečivijus.

On je i ovog puta dočekan aplauzima navijača u beogradskoj dvorani, te se zahvalio na dobrodošlici.

"Izvnjavam se što sam zaboravio na taj detalj. Hvala na dobrodošlici, prošli put sam bio iznenađen, sada se desilo isto i kao čovek moram da pamtim ovo i još jednom veliko hvala svima", završio je Jasikevičijus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke