Jasikevičijus pred Partizan: ''Veliki dan za naše navijače zbog Obradovićevog dolaska''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.01.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net

Novi susret starih prijatelja.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle poraza od Crvene zvezde, ekipa Fenerbahčea je ponovo u usponu forme, što je potvrdila ubedljivom pobedom nad Makabijem, a nešto slično sada želi da potvrdi i Partizan, i to baš protiv Fenerbahčea u Istanbulu.

Taj meč je na programu u utorak od 18.30h, a danas je duel sa Partizanom najavio trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus. On je istakao važnost meča, zbog toga što se radi o direktnim konkurentima za plasman u plej-of, a svestan je i kakve će reakcije izazvati dolazak trenera Partizana Željka Obradovića, koji je 2017. godine sa Fenerbahčeom osvojio istorijsku titulu prvaka Evrope.  

''Za nas je važna utakmica, jer igramo protiv ekipe koja nam je direktan rival. Dolazak trenera Obradovića biće veliki dan za naše navijače i siguran sam da će mu pokazati veliko poštovanje. Partizan imati veliki kvalitet, počev od igrača kao što je Panter. Imaju čitav niz različitih taktičkih i drugih rešenja koja mogu da iskoriste protiv nas, tako da moramo da budemo spremni da igramo dobru košarku i da drugačije reagujemo'', izjavio je Jasikevičijus.
 
Slično razmišlja i košarkaš Fenerbahčea Sertač Šanli, koji očekuje i veliku podršku sa tribina.

''Posle teške nedelje, počinjemo novu nedelju duela. Imaćemo dve veoma teške utakmice. Partizan je veoma dobar tim kojim upravlja veoma dobar trener. Pokušaćemo da se borimo i pobedimo integrišući se sa našim navijačima do poslednjeg minuta'', izjavio je Šanli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke