Jedan centar napustio Crvenu zvezdu, prati ga drugi?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 21.06.2022.
18:55
Izvor: Sportske.net

Završena još jedna saradnja.

AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović
AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Nemački centar Maik Cirbes završio je još jednu misiju u Crvenoj zvezdi.

Bio je ovo treći boravak Maika Cirbesa na Malom Kalemegdanu, a i treći oproštaj od kluba i navijača.

Isto tako, još jedan svoj period među crveno-belima bio je uspešan za njega, te je došao do čak četvrte titule u AdmiralBet ABA ligi u karijeri, što ga svrstava u samo nekolicinu koji se mogu pohvaliti tim brojem.

Ali, ove sezone njegova uloga je bila daleko manja nego li u prethodnim periodima. Mučio se sa fizičkim stanjem, dva puta je imao virus korona.

"Kakva sezona. Dobio sam priliku da se vratim kući. Nažalsot, zbog moje povrede i kovida koji sam imao dva puta nisam bio u mogućnosti da nosim ovaj dres onoliko koliko sam želeo. Srećom, vratio sam se na kraju. Tri trofeja i mnogo izazova kasnije, vreme je da odem ponovo. Hvala vam za podršku tokom dobrih i loših trenutaka. Zvezdo, "Delije", moja braćo i čitav Beograde, uvek ste bili i bićete posebni za mene", napisao je Cirbes na svom Instagram profilu.

Očekuje se da ekipu napusti i Ognjen Kuzmić, s tim što on ima još jednu godinu ugovora sa klubom, pa će Crvena zvezda morati da pronađe rešenje ili ukoliko ga ne bude, da on ostane uz garancije za boljim predstavama. 

Od mogućih pojačanja na centarskim linijama spominju se Filip Petrušev, Kaleb Tarčevski i Dalibor Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke