''Jedan Partizan imamo'' - Ističe rok za donacije, poslednji sati velike akcije!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.05.2023.
20:24
Izvor: Sportske.net

Uz veliku podršku navijača, Partizan će značajno smanjiti poreski dug.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je ove sezone u Evroligi impresionirao čitavu Evropu i utisak mnogih je da je ekipa Željka Obradovića zaslužila da se nađe i na fajnal-foru.

Svi znamo šta se izdešavalo u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige, ali bez obzira na to, u Partizanu su ponosni na ono što su pokazali na terenu, ali i na svoje navijače koji su ih u ogromnom broju podržavali i na domaćem terenu i na gostovanjima širom Evrope i pravili fantastičnu atmosferu na tribinama.

Istovremeno, klub je bio teško opterećen poreskim dugovanjima, nasleđenim iz prethodnih kriznih godina, pa je ovog proleća pokrenuta i donatorska akcija ''Jedan Partizan imamo'' koja je naišla na veliki odjek među navijačima.

Veliki broj pristalica crno-belih, nekadašnjih igrača, ne samo košarkaša, ali i članova uprave dali su veliki finansijski doprinos da se taj dug ako ne isplati u potpunosti, onda značajno umanji.

Partizan je saopštio da se akcija završava danas do kraja dana, uz dodatnu poruku navijačima koju u nastavku prenosimo.

''Poštovani,

Vašom donacijom za namirenje poreskog duga postali ste deo istorije našeg kluba.

Donacijom 3.000 dinara i više, ostvarili ste pravo na člansku karticu kategorije "Standard" i majicu sa odštampanim potpisima igrača i trenera Željka Obradovića.

Vaše ime, nalazi se u registru članova uz sve pripadajuće benefite koje možete pronaći na sajtu.

Zbog produžetka akcije termin za preuzimanje članske karte je pomeren. Ukoliko želite fizički da je preuzmete, kartica će Vas čekati od 10. juna do 25. septembra 2023. godine na prodajnim mestima Ticketline.

Na istom mestu, možete preuzeti i svoju majicu.

Vaš KK Partizan''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke