Jokić dobar, ne vredi, Denver u četiri sekunde napravio glupost sezone!

Autor: Boris Jovanović
petak 26.02.2021.
08:28
Izvor: Sportske.net

Ovo što su napravili Nagetsi u poslednjem napadu, zaista se retko viđa!

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Očajno odigrani poslednji napad, Denver nije pretvorio u produžetak, Marej je dodao Fakundu Kampacu, ovaj promašio trojku, iako je Bredli Bil bio sam u odbrani. Tako je pobeda otišla iz Kolorada. Marej je dobio loptu nakon skoka Jokića, imali su šansu, ali kako rekosmo loša odluka na kraju je sve upropastila.

Tako je Marej od junaka postao tragičar, 34 poena, kaže da je trebalo da šutne poslednju, alije pogrešio. Ipak, ono što je uvelo u poraz domaće su 18 grešaka, dva dana pre toga su napravili jednu protiv Portlanda. Jokić je završio sa 24 poena, 11 skokova, 7 asistencija, očigledno da bez njegovih MVP učinaka, Denver teško pobeđuje.
Kod Vašingtona Bredli Bil 33 poena, Vestbrukov tripl-dabl 16 koševa, po 10 skokova i asistencija, uz loš šut. Ipak, to nije sprečilo goste iz distrikta da dobiju, Deni Avdija je šutnuo jednom pogodio, imao par skokova i asistenciju za dvadesetak minuta.

Nuggets have a 3 on 1 fast break down 2 in the final seconds and **FART NOISE** pic.twitter.com/sq7RUZU458

— Fastbreak Breakfast (@fastbreakbreak) February 26, 2021

Milvoki je tukao Pelikanse u sudaru Janisa i Zajona. Grk je dobio 38 poena, Vilijamson je dao 34, ali su Baksi stigli do četvrte pobede u nizu, i sada na polovini regularnog dela drže treće mesto u Konfererenciji. Ušli su u formu, protekla tri meča dobili su sa 18 razlike u proseku, ali su Pelikansi bili žilaviji, 23 puta se noćas menjalo vođstvo. Ali presudio je Adetokumbo, njegov prosek u ovoj pobedničkoj seriji je oko 35 poena, 15 skokova, 6.7 asistencija, blizu dve blokade i više od jedne ukradene lopte. Drugim rečima MVP standard.

Klipersi su se loše proveli u Tenesiju, Memfis ih je spustio na 35% šuta i 94 poena, Tajs Džons je kod domaćih napravio rekord karijere 20 poena, Dilon Bruks dodao 19, Valančijunas i Morant po 16.

Imanuel Kvikli i Džulijus Rendl bili su najefikasniji, ali su čak šestorica Niksa ostvarili dvocifreni učinak, Rouz je ubacio 18 poena. Ovo je peta pobeda za Njujork u sedam mečeva, Kingsi su u sobodnom padu, devet poraza u nizu, primaju prosečno 126 poena po utakmici, noćas im je domaćin utrpao 140. Bjelica nije učestvovao u novoj sramoti tima.

Netsi su produžili najduži niz pobeda od kada su prešli most i preselili se u Bruklin. Naime, dobili su deveti meč u nizu, šesti bez Duranta, Irving je Orlandu dao 27, Harden 20 poena, Vučević nedovoljan sa 28 poena i 12 skokova za Medžik koji je prodao 18 lopti, loše šutirao trojke i nije predstavljao nikakvu pretnju.

Embid i Simons su iskombinovali 38 poena, dobra odbrana Siksersa protiv Dalasa, igrali su sjajno u drugoj četvrtini, Ben Simons je davao ton, a Dalas je sam sebe pobedio napravivši 23 greške. Šutirali su oko 41%, Dončić 19 poena, Simons ga je odlično čuvao. Marjanović starter 7 poena, 12 skokova, ali i on je očajno šutirao 3 od 11.

Filadelfija - Dalas 111:97
Bruklin - Orlando 129:92
Njujork - Sakramento 140:121
Memfis - LA Klipers 122:94
Denver - Vašington 110:112
Milvoki - Nju Orleans 129:125

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke