Jokić igra u evropskom prajm-tajmu, specijal na AdmiralBet! Ili ste raspoloženi za bratski derbi u Turskoj?

Autor: Boris Jovanović
subota 18.03.2023.
11:42
Izvor: Sportske.net

Denver u evropskom udarnom terminu...

Povezane vesti

Denver je overio prvo mesto i plej-of, kada kažemo da su prvi, mislimo na divizijsku titulu, ali hitaju ka top poziciji Zapada.

Naime, Nagersi imaju veliku prednost nad Memfisom, ali su nestrpljivi da što pre overe mesto prvog nosioca na Zapadu i onda odmaraju ekipu pred plej-of.

Danas će, pošto su u Detroitu prekinuli niz poraza gostovati odličnim Niksima u Njujorku.

U centru pažnje Nikola Jokić, pre par dana ga je Embid pretekao kada su kvote za MVP u pitanju, po nama tu nema diskusije, Jokić je najbolji, a čini nam se da je pravi odgovor da ga individualne titule ne zanimaju.

Protiv Njujorka u najposznatijoj košarkaškoj dvorani na planeti, "Medison Skver Gardenu" Nagetsi su blagi favoriti, mada ne treba potceniti prednost domaćeg terena za Nikse koji nisu imali odavno bolju sezonu.

Kada je u pitanju SPECIJAL AdmiralBeta, Jokićev tripl-dabl uz 35+ poena vredi 15.00.

On je odigrao 14 mečeva protiv Njujorka u karijeri, beleži prosečno oko 22 poena, više od 10 skokova i oko 6 asistencija. Do sada, Nikola je napravio jedan tripl-dabl u sudaru sa Niksima, par puta mu je nedostajalo par skokova i asistencija. Dabao im je najviše 40 poena, par puta bio blizu 35. Ove godine timovi su naravno igrali jednom, u Koloradu, Jokić je uz 21 poen, imao 11 skokova i 7 asistencija. Ali, napomenimo, da od kada je u NBA ligi, Niksi nisu bili ovako dobri, pa u proseku protiv njih igra pola sata. Toliko je na parketu proveo u pomenutom meču u februaru, Nagetsi su dobili 132:115, pa nije ni forsirao. Sada će biti tesno, u svakom slučaju, ako bude na parketu više nego obično protiv ovog rivala, šansa za uspeh opklade je znatno veća.

Počinje u 18 časova, dakle u Njujorku je baš matine, kod nas kasno popodne, idealan termin.

Dok čekate Jokića, možete da se zagrejete uz bratski derbi u Turskoj.

Igraju Tofaš i Galatasaraj od 16 časova, zanimljivo da će u pitanju biti sudar braće. Dilan Enis koga dobro poznajete, nekadašnji igrač Mege i Zvezde, sada nastupa u Galatasaraju, posle španske Granke. Njegov brat Tajler je u Tofašu, igrao je do ove godine za Turk Telekom, a pamti borja vremena iz NBA. Ovaj Kanađanin je svojevremeno bio 18. pik na draftu (brat Dilan nije draftovan), u Tofašu ove sezone postiže po 12 poena po meču, dok Dilan daje blizu 17 za Galatu.

Kvoteri AdmiralBeta su došli na zanimljivu ideju, ako braća Enis zajedno postignu 35.5 poena kvota je 10.00dakle u proseku postižu blizu 30). Nije nemoguće, u prvom duelu ovih timova u ligi, dali su 35 poena, Galatasaraj je slavio sa 90:76. Tofaš je pri dnu, ali mnogo bolje igra u Bursi kao domaćin, nego na putovanjima, pa će gosti iz Istanbula biti na iskušenjima. U seriji su od četiri poraza na strani.

Meč počinje u 16 časova, specijal je OVDE, moglo bi se isplatiti! 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak